Zingen in 2022

Op zaterdag 26 maart starten we met de repetities van het koorproject '1000 Stemmen Zingen'. Grootkoor Groningen bijt de spits af met een koorrepetitie in de Ark aan de Haydnlaan. Volgende week zijn Zeeland, Gelderland, Friesland en Amsterdam aan de beurt. Vervolgens starten we ook in Zwolle, Amersfoort, Alkmaar, Noord-Brabant, Drenthe en Twente. Aanmelden voor dit unieke koorproject is nog mogelijk.

Het 1000 Stemmen project begint steeds meer vorm te krijgen. Alle musici en de volgende solisten zijn gecontracteerd: Tania Kross en Henk Poort. Met deze twee topsolisten kan het Grootkoor goed voor de dag komen in het Koninklijk Concertgebouw. De concertdatum is zondagmiddag 23 oktober. De nieuwe arrangementen zijn gereed en het koorboek is in productie. Het koorproject is geschikt voor iedereen die graag zingt vanaf 18 jaar, van klassiek tot musical en van jong tot oud. Meld u nu aan!

Samen zingen is het mooiste dat er is. Zing  daarom ook mee in het Koninklijk Concertgebouw!