Koken met Etty

Naast zingen is koken een passie van Etty van der Mei. Als dochter van banketbakker Van der Mei uit Gorredijk, stond ze al op jonge leeftijd graag in de bakkerij. Op Grootkoor TV heeft ze haar eigen kookprogramma met haar favoriete recepten.

In ieder filmpje kunt u zien hoe de gerechten worden bereid. Etty gaat in deze korte kookdemonstraties aan de slag met de basis van producten, ingrediënten, keukentechnieken en bereidingswijzen. Recepten en gebruiksinstructies kunt u nalezen op deze website.

Singing & Cooking

Samen koken, eten en zingen zijn de ingrediënten voor de Singing & Cooking van het Grootkoor. Onder leiding van uw chef-kok Etty van der Mei een aantal lekkere, mooie gerechten bereiden. Daarnaast wordt er volop gezongen. Behalve leuk ook erg smakelijk en interactief.

Scroll To Top