Koken met Etty

Naast zingen is koken een passie van Etty van der Mei. Als dochter van banketbakker Van der Mei uit Gorredijk, stond ze al op jonge leeftijd graag in de bakkerij. Op Grootkoor TV heeft ze haar eigen kookprogramma met haar favoriete recepten.

In ieder filmpje kunt u zien hoe de gerechten worden bereid. Etty gaat in deze korte kookdemonstraties aan de slag met de basis van producten, ingrediënten, keukentechnieken en bereidingswijzen. Recepten en gebruiksinstructies kunt u nalezen op deze website.

Samen koken en dineren!

Deze workshops worden allemaal vanuit Etty’s eigen keuken gegeven. U gaat bijzondere Italiaanse gerechten bereiden en er wordt gewerkt met eerlijke, verse en lokale producten van hoge kwaliteit. Gezellig samen koken, uitgebreid dineren en natafelen. Net zoals in Italië!

Samen met de andere deelnemers maakt u een heerlijk driegangenmenu: een antipasto (voorgerecht), een pastagerecht (hoofdgerecht) en een dolci (dessert). Geniet vervolgens van de mooie Italiaanse gerechten met bijpassende wijnen en klanken. Beleef en ervaar ‘Koken met Etty’ op haar best!
Buon Appetito

Duur
3 uur

Groepsgrootte
4 personen (alleen als complete groep te boeken)

Prijs
€ 37,50 p.p. (inclusief: diner, koffie, thee, wijn en de recepten)

Data
In verband met de strenge corona maatregelen zijn de data in het najaar 2020 komen te vervallen. Binnenkort zullen we de nieuwe data bekend maken en kunt u boeken.

Tijd
14.00 tot 17.00 uur

Locatie
Niet bereikbaar met openbaar vervoer

Neem contact met mij op voor boeking of meer informatie.

Door te werken met kleine groepen is er veel persoonlijke aandacht en respecteren we de 1,5 m. regel.