Internationale koorreizen

Grootkoor Projecten organiseert in samenwerking met diverse reisorganisaties internationale koorreizen. Dit zijn volledig verzorgde reizen met culturele uitstapjes, gecombineerd met optredens in concertzalen en monumentale kerken. Deelnemers ervaren dit als onvergetelijke hoogtepunten.

Anna (54): “Neem de koorreis naar Rome. Sta je daar met driehonderd koorleden ‘Friends Forever’ te zingen in de hal van het hotel. Zo mooi, ik was ontroerd. We zongen daar in de allermooiste kerken – zelfs in de Sint Pieter!”

In 2019 en 2020 staan de volgende reisbestemmingen op het programma:

U kunt meereizen met de Grootkoren als zanger of supporter.

Koorreizen foto 1
Koorreizen foto 3