Grootkoor Twente

Samen zingen zit er helaas voorlopig niet in

Het coronavirus en de maatregelen die zijn getroffen rondom het virus hebben ervoor gezorgd dat het kerstproject dit jaar niet door kan gaan. Het koorproject wordt verschoven naar volgend jaar! Het is verschrikkelijk jammer dat we voorlopig niet kunnen samen zingen, maar de gezondheid van iedereen gaat voor.

Maar … het zingen gaat digitaal door

We blijven graag met u in contact. De uitzendingen op Grootkoor tv gaan gewoon door. De koorleden die een koorboek hebben aangeschaft voor het kerstproject kunnen online blijven zingen. Het gehele programma met onze solist Henk Poort schuift een jaartje door. Binnenkort staan de nieuwe repetitie- en concertdata voor 2021 op onze site.

Andere activiteiten

Er zullen de komende maanden wel andere activiteiten georganiseerd worden, zoals het zingen van kerstliederen in december. Uit onderzoek is gebleken dat samen zingen in de buitenlucht, op voldoende afstand, geen gevaar oplevert. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk weer samen te kunnen zijn. Blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

Schouwburg Hengelo foto 1
Henk Poort en Grootkoor