Valencia

Vijfdaagse koorreis, 2 t/m 6 oktober 2022.

Valencia, dé Spaanse stad voor een leuke koorreis. Een indrukwekkende stad welke steeds populairder aan het worden is. In Valencia is van alles te vinden van een gezellige markt tot het prachtige strand. Ook zijn er heel wat boeiende musea over de geschiedenis van de stad, de omgeving en het land. Met het Grootkoor geven we concerten in mooie kerken en de kathedraal van deze stad. Tijdens de koorreis naar Valencia krijgt u de kans om de prachtige gebouwen te bewonderen. In de wijk Ciudad de las Artes y Ciencias zijn kunst, cultuur en wetenschap samengesmolten. Ontdek de geschiedenis van deze stad en geniet! Valencia, een verrassende bestemming voor uw koorreis…

We verblijven in het 5-sterren hotel SH Valencia Palace, een vorstelijk hotel in het centrum van Valencia, gelegen aan het Turia Park.  Het beroemde Palau de la Música ligt tegenover  het hotel. Na een dagje met het Grootkoor op stap, is het heerlijk bijkomen op het brede strand van Valencia. Van de Spaanse zon genieten, kan ook op het zonneterras, bij het zwembad.

Wilt u ook meereizen met het Grootkoor naar Valencia? Vraag dan de brochure aan. De volgende koorrepetities in mei zijn de brochures verkrijgbaar.

 

 

valencia-1049389
????????????????????????????????????
spain-2452687
oranges-2429889
6.7a