Malta 2019

Zevendaagse koorreis (17 t/m 23 oktober 2019)

Malta, schitterend eiland met een rotsachtige kust, prachtige baaien waarin kleurrijke bootjes voor anker liggen, een vriendelijke bevolking en niet te vergeten een heerlijk klimaat. Misschien een klein stipje op de wereldkaart, maar de mogelijkheden hier zijn groots. Een eiland met veel geschiedenis en cultuur. Prachtige kerken en kathedralen in de steden Valletta, Mosta en Mdina, een feest voor het Grootkoor om hier te zingen.

Een tour vol ontdekkingen. Er is volop gelegenheid om kennis te maken van de rijke geschiedenis en cultuur van het land. Het Grootkoor geeft een concert in de Sint-Janscokathedraal in Valletta (het oude gedeelte van Malta’s hoofdstad is UNESCO-werelderfgoed). Ook gaan we zingen in de St. Paul’s Cathedral, een prachtige kathedraal in barokstijl en in de Dom van Mosta, de op drie na grootste van Europa.

Koorrepetitie

Vrijdag 27 september