Heidelberg

Achtdaagse koorreis, 28 april t/m 5 mei 2023.

Heidelberg, de romantische stad aan de Neckar. Hier hebben vele schilders en dichters zich laten inspireren door de schoonheid van de stad en omgeving. Eén van de meest imposante kasteelruïnes ter wereld staat hoog boven de stad. Tijdens deze koorreis gaat u het mooie gebied van burchten, schilderachtige dorpjes tussen de wijngaarden, verkennen en ook brengen we een bezoek aan de steden Mannheim, Worms en Speyer.

Met het Grootkoor zingen in onder andere de keizerlijke Domkerken van Worms en Speyer belooft een onvergetelijke gebeurtenis te worden!

We verblijven in het 4-sterren Mercure Hotel Mannheim am Friedensplatz, gelegen op slechts 15 km afstand van Heidelberg.

De brochure is de komende weken verkrijgbaar tijdens de koorrepetities van het Grootkoor.

View,On,Heidelberg,,Germany
nr 1 rechts