Grootkorendag 2023

Een zangersdag met samen zingen als doel, met de mooiste liederen van het Grootkoor. Daarnaast krijgt u een speciale zangworkshop van Henk Poort. Deze Grootkorendag is een ideale manier om weer eens andere zangers te ontmoeten en een praatje te maken. Samen zingen zorgt voor saamhorigheid, een verbinding van hart tot hart.

Op zaterdag 11 maart gaat het gebeuren in de Flambou in Surhuisterveen, een grote kerk met sfeervolle zalen. We hebben een speciale gast uitgenodigd, Henk Poort. Hij gaat een zangworkshop geven en de Lax Vox Methode introduceren. Dit mag u zeker niet missen.

Er is een aantrekkelijk en afwisselend programma samengesteld met muziek, humor en een heerlijke lunch. Dit alles in een heel ontspannen en gezellige sfeer. De lunch wordt verzorgt door het Zalencentrum de Lantearne in Surhuisterveen. Het zal u aan niets ontbreken.

We hebben allemaal vele herinneringen aan concerten en koorreizen. Dat maakt nu juist dat we allemaal uitkijken naar zo’n Grootkorendag. En bovenal, is het zingen van bekende muziek goed voor uw gezondheid! Zingen ontspant, geeft energie en is de beste manier om nieuwe koorjaar te beginnen.

De deelnamekosten voor dit evenement zijn € 25,00 p.p., deze prijs is inclusief de koormuziek en de lunch. Opgave voor deze Grootkorendag is al mogelijk.

We gaan er een leerzame en gezellige zangersdag van maken.
Kom, zing en geniet!

Meld u nu aan!

IMG_1956 bew
Westerkerk 2551
2C864C48-A27F-4A97-B44E-8A36416E8987
FLES TITELBEW