1000 stemmen zingen

In het Concertgebouw …

In verband met de coronacrisis wordt dit koorproject verschoven naar het voorjaar 2022. Het concert zal plaatsvinden in de maand april.

Samen zingen in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Dat gaat weer gebeuren in 2022. Solisten van grote allure zullen meewerken aan dit bijzondere concert. Het Grootkoor en solisten worden begeleid door het fameuze orgel en twee concertvleugels. Op deze dag staan de mooiste koorwerken op het programma en natuurlijk mogen de bekende Grootkoor-liederen niet ontbreken.

Gerenommeerde solisten zorgen samen met het koor en begeleiders voor een ongeëvenaard muzikaal spektakel. Een fantastisch concert vol hartstocht en passie, een feest der herkenning voor elke muziekliefhebber!

Zing ook mee in dit onvergetelijke 1000 stemmen concert.

Repetities

De koorrepetities zijn verdeeld over januari t/m april, met als afsluiting het concert in het Concertgebouw op ?? april.

Al vele jaren geven Etty van der Mei en Nan van Groeningen met de Grootkoren uitverkochte concerten in het Concertgebouw.

Concertgebouw met datum
7543 foto nummr 3 bij 1000 Stemmen