Wijnactie

Grootkoor Projecten heeft ook dit jaar weer een wijnactie. De opbrengst maakt het mogelijk om in het voorjaar het Thaise meisjeskoor een bijzondere tournee in Nederland aan te bieden.
Vanaf het moment dat het koor op Schiphol aankomt, zorgen wij voor busvervoer, excursies en diverse lunches onderweg. Ook willen we de koorleden bij vertrek weer een aandenken geven.

Wit en rood

Voor deze wijnactie hebben we gekozen voor een zeer populaire witte en rode wijn uit Chili. De witte is een Sauvignon Blanc ‘Las Brisas’, een stuivende Sauvignon met tonen van citrus, appel en in de smaak licht exotisch. De rode wijn is een Cabernet-Merlot ‘Las Brisas’. Donkerrood van kleur met een intense geur van pruimen en bessen. Sappige smaak met tonen van cassis en zachte tannines.

Zesde fles gratis

Vanaf oktober is de wijn verkrijgbaar tijdens de repetities voor € 5,95 per fles. Voor één doos betaalt u € 30. Met andere woorden: de zesde fles gratis.

Harmonic Noises -p2 bew3
wijnetiket