Voorjaarsproject 2020

In januari starten we een nieuw koorproject: Voorjaar 2020, een voorjaarsproject met verfrissend repertoire. Een grote verscheidenheid aan muziek met veel nieuwe koorwerken uit diverse opera’s en musicals. Met andere woorden: weer een sprankelend project van het Grootkoor.

Van januari t/m april zijn er repetities door het hele land. De afsluiting bestaat uit een serie concerten met solisten uit Thailand. Het meisjeskoor ‘Harmonic Noises’ van de Wattana Wittaya Academy uit Bangkok onder leiding van dirigent Sathit Suckongchaipruk, komt speciaal voor deze tournee naar Nederland.

Zing ook mee in dit bijzondere Grootkoor voorjaarsproject.
Kijk voor de repetitie- en concertdata naar Grootkoor in uw regio.

Harmonic Noises -p2 bew3
Voorjaarsproject