Kerstproject 2021

Geweldig Nieuws! In september starten we met de repetities van het kerstproject.

Ieder jaar is het weer een feest om samen kerstliederen te mogen zingen. De Christmas Carols, de sfeer, het toewerken naar dat mooie moment in december. Wilt u nu al beginnen met zingen op afstand? Dat kan! Stuur ons een mailtje.

Het repertoire bestaat uit Christmas Carols en bekende koorwerken. Als afsluiting is er het kerstconcert met als solist Henk Poort. De Nederlandse opera- en musicalzanger Henk Poort verwierf bekendheid door zijn rollen in Les MisérablesThe Phantom of the Opera en Anatevka. Twee jaar geleden maakte Henk Poort– samen met Floor Jansen – furore in het programma ‘Beste Zangers’. Hun versie van het duet uit The Phantom of the Opera maakte een diepe indruk. Henk Poort heeft een stem met een ongelofelijke power en hoogte om koud van te worden. Wat een stem en wat een uitstraling!

Wij verheugen ons op een dynamische samenwerking met Henk Poort en het Grootkoor. De begeleiding is in handen van pianisten en organisten Mark Brandwijk, Rob van Dijk, Martin Zonnenberg en Martin Mans.

Zing ook mee in het nieuwe kerstproject, want zingen bij het Grootkoor is een belevenis! De deelnamekosten zijn € 60,00, dit is inclusief koorboek, studie-CD, mp3-bestanden, 'online zingen' met videobeelden, koorrepetities en concert.
De gezondheid van iedereen gaat voor alles en daarom is meezingen alleen mogelijk als u volledig gevaccineerd bent. Het coronatoegangsbewijs is te koppelen aan de app CoronaCheck op uw smartphone of een papieren versie printen via www.coronacheck.nl of het gele boekje tonen als corona-vaccinatiebewijs.

Kick-Off
Op zaterdag 20 november gaat het gebeuren, de Kick-Off in de Sint-Joriskerk in Amersfoort. De eerste ontmoeting en samenwerking met Henk Poort en de begeleiders Rob van Dijk, Martin Zonnenberg en Martin Mans. Samen zingen en repeteren, deze dag is bestemd voor alle koorleden van dit kerstproject. Zorg dat u erbij bent en zet de datum alvast in uw agenda. Medewerkerskaarten zijn verkrijgbaar tijdens de komende koorrepetities.