Kerstproject 2019

Samen zingen voor het Grootkoor Kerstproject zal ook dit jaar weer een genot zijn. De liederen, de sfeer, het toewerken naar dat mooie moment in december. Eind september starten de repetities al. Meld u zich daarom snel aan!

Het repertoire zal bestaan uit Christmas Carols en bekende koorwerken. Als afsluiting is er het kerstconcert met Karin Bloemen of Maria Fiselier.

In Assen, ’s Hertogenbosch, Zwolle en de nieuwe Grootkoren Amersfoort, Flevoland, Hengelo en Leiden is zangeres en cabaretière Karin Bloemen de soliste. Karin – soms uitbundig en extravert, dan weer ingetogen en gevoelig – heeft al vaak succesvolle optredens met Grootkoor Projecten verzorgd.

In Alkmaar, Amsterdam, Drachten, Groningen, Middelburg en Oosterbeek treedt mezzosopraan Maria Fiselier op. De jonge operazangeres werd bij een breed publiek bekend door het tv-programma ‘Beste Zangers 2018’. Maria studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In 2011 won ze de publieksprijs van het Grachtenfestival Conservatorium Concours.

De begeleiding is in handen van pianisten en organisten Rob van Dijk, Martin Zonnenberg en Martin Mans.

Kijk voor de repetitie- en concertdata naar Grootkoor in uw regio.

Kerstproject foto 1
Kerstproject Foto 2