Grootkoor Challenge

Een online uitvoering van een bekend lied. Iedereen zingt thuis zijn of haar partij in en neemt dat op met een filmcamera. Dit kan een laptop, tablet, camcorder of telefoon zijn. Wij brengen alle inzendingen samen en maken er een video van, waarin alle koorzangers tegelijk te horen én te zien zijn.

Het gekozen lied is ‘Think on Me’ van de Schotse dichteres Lady John Scott in een bewerking van Rob van Dijk. Voor ons mag dit lied symbool staan voor het moment dat we elkaar weer kunnen zien en samen mogen zingen.

Doe mee met de Grootkoor Challenge en bestel nu het nieuwe koorboek.

Coronacrisis

Het zijn hele moeilijke tijden voor het Grootkoor. De strenge maatregelen rondom het coronavirus hebben een grote impact op de samenleving. Via onze website willen we u zoveel mogelijk op de hoogte houden en duidelijkheid geven over de komende activiteiten van het Grootkoor.

Voor de komende maanden worden er nieuwe plannen gemaakt, zoals het online zingen met nieuw repertoire. Lees verder... Het organiseren van bijeenkomsten om weer samen te kunnen zingen, diverse openluchtactiviteiten, koorreizen en nieuwe koorprojecten. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk weer samen te kunnen zijn. Blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

En… de Kerstspecial blijft langer op onze website te zien! Door het grote succes van dit online kerstconcert is het nog steeds mogelijk de Kerstspecial te bestellen.

Wilt u koken met Etty? Geef u dan nu op! Lees verder...

IMG_7929 (Edited)
sing for the future