Grootkoor Challenge

Een online uitvoering van een bekend lied. Iedereen zingt thuis zijn of haar partij in en neemt dat op met een filmcamera. Dit kan een laptop, tablet, camcorder of telefoon zijn. Wij brengen alle inzendingen samen en maken er een video van, waarin alle koorzangers tegelijk te horen én te zien zijn.

De eerste online uitvoering was in maart dit jaar van het lied ‘Think on Me’. Nog nooit hebben we zoveel kijkers op Grootkoor TV en YouTube gehaald.

De nieuwe Grootkoor Challenge is van het lied 'O for the Wings' van Mendelssohn. Op zondag 2 mei gaat deze uitvoering in première. Thuis online zingen met  het zangmateriaal van het Grootkoor is nog steeds mogelijk. Heeft u nog geen koorboek?  Bestel het nu!

Kippenvel moment!!
“Wat was het leuk en spannend tegelijk om thuis in mijn eentje ‘Think on Me’ te zingen en op te nemen. En dan de première op Grootkoor TV: kippenvel moment!!
Wat is het mooi geworden. Alleen maar positieve en lieve reacties van familie, vrienden en kennissen. Een buurman belde me op om te zeggen dat hij het prachtig vond en tijdens het luisteren er ook emotioneel van werd. Dat is toch een mooi compliment?
Vanmiddag op mijn werk (in het verpleeghuis) de bewoners laten luisteren naar het lied. Wat vonden ze het prachtig, ik zag zelfs een traantje....
Daar doen we het toch ook voor. Muziek verbindt en laat mensen genieten.
Etty en Nan, bedankt voor dit superleuke initiatief en ik ben zo blij dat ik er aan mee mocht werken.”
Karin de Visser, Vlissingen

Coronacrisis

Het zijn hele moeilijke tijden voor het Grootkoor. De strenge maatregelen rondom het coronavirus hebben een grote impact op de samenleving. Via onze website willen we u zoveel mogelijk op de hoogte houden en duidelijkheid geven over de komende activiteiten van het Grootkoor.

Voor de komende maanden worden er nieuwe plannen gemaakt, zoals het online zingen met nieuw repertoire. Lees verder... Het organiseren van bijeenkomsten om weer samen te kunnen zingen, diverse openluchtactiviteiten, koorreizen en nieuwe koorprojecten. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk weer samen te kunnen zijn. Blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

En… de Kerstspecial blijft langer op onze website te zien! Door het grote succes van dit online kerstconcert is het nog steeds mogelijk de Kerstspecial te bestellen.

Wilt u koken met Etty? Geef u dan nu op! Lees verder...

Think on Me
Think montage.Movie_Snapshot
Challenge reclame (7).Movie_Snapshot
online3