New York en Washington D.C.

Tiendaagse koorreis (do 8 t/m za 17 okt. 2020)

Wall Street, het Vrijheidsbeeld, Times Square, het Empire State Building, de Brooklyn Bridge en het Central Park, in New York City raak je nooit uitgekeken. St. Patrick’s Cathedral valt tussen al die wolkenkrabbers bijna niet op. Maar als je er eenmaal in bent zie je enkel nog de grootste kathedraal van de VS …

Op 370 km ligt het statige Washington D.C., het politieke hart van de VS, dat bol staat van musea, monumenten en memorials. Arlington, de militaire begraafplaats met eindeloze rijen witte stenen, wordt ‘het geheugen van Amerika’ genoemd.

75 jaar Bevrijding van Europa willen we met u hier vieren. Ga mee met het Grootkoor op ontdekkingsreis naar deze twee Amerikaanse steden.

Wilt u ook mee naar Amerika?

Amerika koorreis 2019