Dubrovnik

Achtdaagse koorreis (za 10 t/m za 17 okt. 2020)

Met het Grootkoor naar de prachtige plaats Dubrovnik. Laat u betoveren door de ‘parel van de Adria’ tijdens deze koorreis. Deze Kroatische stad, op de lijst van UNESCO, kent juwelen van bezienswaardigheden. Dubrovnik heeft vele kerken en natuurlijk een mooie kathedraal waar we met het Grootkoor gaan zingen. In oktober nog genieten van heerlijke temperaturen en een zachte bries!

Geïnteresseerd in deze reis?
Vanaf januari is de brochure verkrijgbaar en kunt u boeken!

croatia-3605569

Scroll To Top