Kerstproject 2019
Kerstproject 2019

Feestelijke en sfeervolle kerstconcerten van de Grootkoren zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse koorwereld. Ieder jaar zingen vele zangers en zangeressen mee in het Kerstproject. Het is inspirerend om steeds weer verrast te worden door nieuwe koormuziek en Christmas Carols. De dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen weten u te motiveren, helpen u om een muzikale topprestatie te leveren en om heerlijk te zingen in het Grootkoor. Hun passie voor zingen en het maken muziek werkt aanstekelijk.

Voor het kerstproject 2019 hebben we diverse solisten uitgenodigd. De zangeres Maria Fiselier, zangeres Karin Bloemen en Brassband de Waldsang.
De begeleiding is weer in handen van de zeer bekwame pianisten en organisten Rob van Dijk, Mark Brandwijk, Martin Zonnenberg en Martin Mans.

Het zingen van kerstliederen is niet alleen heel leuk, het is ook fysiek en mentaal goed voor u! Zingen ontspant, geeft energie en is de beste manier om in kerststemming te komen. Uw deelname aan dit bijzondere Kersproject wordt van harte aanbevolen.

Grootkoren in uw regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, ’s-Hertogenbosch, Leiden, Twente, Zeeland en Zwolle.

Kijk voor de repetitie- en concertdata en de solisten naar Grootkoor in uw Regio.
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy