Uitgaansdag 2018
Uitgaansdag 2018

SCHEVENINGEN ZATERDAG 16 JUNI

Een dagje genieten met het Grootkoor in deze mooie badplaats. Scheveningen viert dit jaar de 200ste verjaardag met het Scheveningen Muziekfestival. Dit bruisende evenement geeft zangkoren, orkesten en dansgroepen de gelegenheid om op te treden en te genieten van de vele culturele activiteiten. Het Grootkoor zal op zaterdag 16 juni deelnemen aan dit evenement en diverse optredens verzorgen op de boulevard.

Naast het met elkaar zingen kunt u ook luisteren naar de andere koren en muziekverenigingen. Lekker uitwaaien op de boulevard of zomers genieten op het terras van het Kurhaus, met een prachtig uitzicht over de Noordzee. Kortom, een heerlijk dagje uit en geweldig om met het Grootkoor deel te nemen aan Scheveningen Muziek!

Start Uitgaansdag
Bij aankomst in Scheveningen, vanaf 10.00 uur, ontvangt u koffie of thee met cake in Restaurant Pier Zuid en om 11.00 uur beginnen we met ons eerste optreden. Vervolgens staat er een geheel verzorgde lunch voor u klaar in Restaurant Pier Zuid. ’s Middags gaan we weer een openluchtoptreden op de boulevard verzorgen en kunt u op eigen gelegenheid Scheveningen Muziek beleven.

Voor opgave: zing@grootkoor.nl

 
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy