Jong Talent
Jong Talent

Vol trots presenteren wij u het nieuwe koorproject met bijzondere concerten. Uitvoeringen met jonge solisten. De jeugd heeft immers de toekomst en afgelopen jaren gaf het een bijzondere dynamiek, jonge mensen met zoveel passie te horen musiceren.

Etty van der Mei en Nan van Groeningen vieren dit jaar hun 40-jarig dirigentschap en willen dit graag zingend met u beleven. Op zondagmiddag 9 september gaat het gebeuren! Een uniek concert in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.
 Al vele malen mochten we hier met ‘1000 Stemmen Zingen’ succesvolle concerten geven. ‘Het is iedere keer weer een bijzondere belevenis om zoveel zangers en zangeressen in één Grootkoor te horen zingen. Dit concert staan onze mooiste koorarrangementen op het programma en wij zorgen weer voor een muzikaal avontuur’, aldus de dirigenten.

Zing mee in het komende koorproject en geniet de hele zomer van de muziek van het Grootkoor met twee speciale concerten in één koorproject!

De koorrepetities starten de maand april/mei en zijn verdeeld over het voorjaar en de  zomermaanden met als afsluiting een concert in september en oktober in uw eigen regio. Als speciale gasten voor dit koorproject hebben we weer Jong Talent uitgenodigd. Musiceren met jonge mensen die kwaliteiten hebben op het muzikale terrein is een feest om te doen! De jonge vocalisten en instrumentalisten verzorgen samen met het Grootkoor een verrassende avond. Het publiek kan genieten van bekende en onbekende composities. Het belooft een dynamische samenwerking te worden tussen jonge musici en het Grootkoor o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Zing ook mee in dit inspirerend koorproject!

CONCERTGEBOUW AMSTERDAM
 UNIEK JUBILEUMCONCERT
 Zondag 9 september
 Solisten:
 Sterre van Boxtel, Erica Vogel en Jan Vayne

Wilt u meezingen in het Concertgebouw? Meldt u zich dan zo snel mogelijk aan:
zing@grootkoor.nl
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy