Voorjaarsproject 2019
Voorjaarsproject 2019

In januari starten we een nieuw koorproject: Voorjaar met verfrissend repertoire! Door het hele land koorrepetities, verdeeld over de maanden januari, februari, maart en april, met als afsluiting een serie concerten met een bijzondere solist.
Naast het Grootkoor schittert als solist de bekende pianist Jan Vayne. Pianovirtuoos Jan Vayne behoeft geen introductie, hij is van wereldklasse. Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek, het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te luisteren.
Vanaf zijn negende begeleidde Vayne al kerkdiensten in het Drentse Zuidwolde, zijn geboorteplaats. Hij droeg zijn haren toen al over de schouders. "Van mijn moeder hoefde ik nooit naar de kapper”, aldus Jan Vayne. Na zijn studie aan het Conservatorium ging Jan zich verder bekwamen in het begeleiden van koren en solisten. In de afgelopen jaren was hij meerdere malen te gast bij de Grootkoren.
Een koorproject met een grote verscheidenheid aan muziek, veel nieuwe koorwerken uit diverse opera’s en musicals.  Zing ook mee in dit sprankelende koorproject!

Kijk voor de repetitiedata op de pagina's 'Grootkoor in uw regio'.
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy