Concertgebouw Info
Concertgebouw

Pia douwes
Een bijzonder kerstconcert met een fantastisch Grootkoor en bekende solisten gaat gebeuren op vrijdag 8 december 2017. Samen met Karin Bloemen, Pia Douwes, Sterre van Boxtel, Thijs van Leer, Martin Mans, Martin Zonnenberg, Rob van Dijk, TMMF en de Dutch Brass. De toegangskaarten kunt u bestellen via het Concertgebouw.

De dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen barsten van de energie en zijn er al weer klaar voor. Een gevarieerd programma met musici van topklasse. Kortom, dit mag u niet missen!

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DE KOORLEDEN
Maandag 20 november, generale repetitie in het Concertgebouw: aanvang 13.30 uur. Vanaf 13.00 uur zijn de deuren geopend van het Concertgebouw (hoofdingang).
Koorleden in KOORKLEDING verschijnen, dit i.v.m. de pers. Sjaals en stropdassen zijn verkrijgbaar bij de Grootkoorbalie in de hal van het Concertgebouw.
Niet vergeten uw Concertgebouw koorboek en officiële toegangskaart mee te nemen. Deze kaart heeft u ook 8 december nodig om binnen te komen!
Let op! Drankjes in de pauze voor eigen rekening (graag met gepast geld afrekenen).
De repetitie zal duren tot 16.30 uur.

Vrijdag 8 december, concert in het Concertgebouw:
18.45 uur aanwezig in KOORKLEDING voor een korte repetitie. Vervolgens blijft u op het podium zitten tot aanvang van het concert (20.15 uur).  Tijdens de pauze krijgt u op vertoon van de toegangskaart een drankje.
Let op! Het is streng verboden om vanuit het koor foto's en filmpjes te maken.
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy