Kaartverkoop
Kaartverkoop

TMMF
Bijzondere concerten met The Martin Mans Formation: 16, 23, 30 sept., 6 en 7 okt. De toegangskaarten kunt u tijdens de repetitie kopen voor een speciale prijs!

Zingend de zomer door met het Grootkoor. De mooiste koorwerken van het Grootkoor hebben we uitgezocht voor dit bijzondere koorproject. Als speciale gasten voor dit Midzomer Project hebben we uitgenodigd het vocale ensemble ‘The Martin Mans Formation’ van dirigent/organist Martin Mans. Een aantal jaren geleden waren zij onze solisten tijdens enkele concerten en op veler verzoek hebben we dit geweldige mannenensemble opnieuw uitgenodigd.
Vele concerten hebben ‘The Martin Mans Formation’ de afgelopen jaren gegeven in o.a. Canada, Parijs, Amiens en Wenen. Hun koorklank is met recht imponerend te noemen.

Het wordt een unieke samenwerking tussen het Grootkoor en het mannen ensemble o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Er is gekozen voor een grote verscheidenheid aan muziek met veel nieuwe koorwerken, die een ieder zullen aanspreken. De begeleiding is in handen van de zeer bekwame organisten en pianisten Rob van Dijk, Mark Brandwijk en Martin Mans.
De dirigenten barsten van de energie en zijn er al weer klaar voor. Een gevarieerd programma met musici van topklasse. Kortom, dit mag u niet missen!
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy