Dirigenten
De artistieke Leiding

Etty van der Mei
Nan van Groeningen

De artistieke leiding van de Grootkoren is in handen van twee bekendheden uit de Nederlandse muziekwereld: dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen.

Etty van der Mei
Dirigente Etty van der Mei begon op achtjarige leeftijd met pianoles en trad reeds op jonge leeftijd op met het familiekoperkwartet. Zij studeerde schoolmuziek, solozang en koordirectie aan het Stedelijk Conservatorium te Groningen. Tegenwoordig treedt Etty van der Mei veelvuldig op als sopraansoliste bij koorconcerten en oratoria in binnen- en buitenland. Naast haar werkzaamheden als dirigente is zij zangpedagoge en muziekdocente aan diverse scholen.

Nan van Groeningen
Dirigent Nan van Groeningen is sinds zijn jeugd bezeten van muziek. In Amsterdam studeerde hij schoolmuziek en vervolgens koor- en orkestdirectie bij onder andere René Verhoeff en Jan van de Waart. Een zangopleiding volgde hij bij Willemke van Claerbergen en Herman Woltman. Solistisch treedt Nan van Groeningen op als zanger bij diverse koorconcerten en kerkdiensten. Naast zijn muzikale werkzaamheden is hij organisator van vele concerten.

  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy