Vrienden van het Grootkoor
Vrienden van het Grootkoor

Grootkoor Projecten mag rekenen op de sympathie en inzet van velen. Zij hebben zich verenigd als ‘Vrienden van het Grootkoor’, een prachtig plan om onze gemeenschappelijke liefde voor de koorzang te ondersteunen.

Vrienden helpen
De ‘Vrienden van het Grootkoor’ hebben ook een liefdadig doel. Vaak komen we in andere landen in aanraking met koren, solisten, orkesten en ensembles die het niet zo goed hebben als wij. Een paar jaar geleden heeft Grootkoor Projecten het orkest de Perlina\'s in de Oekraïne een bijdrage gegeven voor hun prachtige werk. En tijdens de reis naar Zuid-Afrika hebben we aan twee Zuid-Afrikaanse jeugdkoren een bijdrage gegeven voor hun koorkas.Tijdens deze reis naar Zuid-Afrika kwamen wij in contact met de talentvolle zanger Skhumbuzo uit Swaziland. Grootkoor Projecten en de ‘Vrienden van het Grootkoor’ hebben Skhumbuzo financieel gesteund tijdens zijn concerttournee\'s in Nederland in 2008 & 2009.
Tijdens de reis in Thailand kwamen we in contact met twee scholen, die we een bijdrage hebben gegeven voor nieuwe muziekinstrumenten. Zo kunnen de ‘Vrienden’ voortaan op bescheiden wijze iets goeds doen voor mensen die het zo hard nodig hebben. Voor weinig geld kun je samen iets tot stand brengen! Als u het Grootkoor een warm hart toedraagt kunt u lid worden van de ‘Vrienden’!

Voordelen voor de ‘Vrienden van het Grootkoor’
In de allereerste plaats gaat het om een grotere betrokkenheid van koorleden en hun vrienden en bekenden bij de koren. Om versterking van de onderlinge band tussen koorleden en met de bezoekers van de concerten.

  • Eén keer per jaar ontvangen de ‘Vrienden’ per post een fraai geïllustreerd informatieblad over alle concerten, projecten en reizen. Indrukken van bezoekers van onze concerten, en van deelnemers aan onze reizen. Interviews met artiesten waar we mee werken. En allerhande interessant nieuws op muzikaal gebied. Dus altijd ben je er het eerste bij.
  • Speciale kortingen op toegangskaarten van diverse concerten.
  • Speciale kortingen op onze unieke koorreizen en voorrang bij inschrijving.
  • In voorkomende gevallen maken de Vrienden het mogelijk om podia op te knappen, of te transporteren, of te huren, en natuurlijk de begeleidingsinstrumenten.
Vriendenbijdrage
De bijdrage voor de ‘Vrienden van het Grootkoor’ bedraagt slechts  € 30,- per jaar. Wilt u ‘Vriend’ worden? Neem dan contact met ons op door en e-mail te sturen naar zing@grootkoor.nl. U ontvangt dan van ons de nieuwsbrief van de ‘Vrienden van het Grootkoor' en verdere informatie. Met uw jaarlijkse steun doen we veel goed werk, met name om musici in arme landen te helpen daar waar dat op onze weg komt.
School in Thailand
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy