Amerika 2020
Amerika 2020

Met het Grootkoor naar New York & Washington, oktober 2010

New York City is echt een wereldstad waar u nooit uitgekeken raakt! Wall Street, het Vrijheidsbeeld, Times Square, het Empire State Building, de Brooklyn Bridge en het Central Park zijn een greep uit het gigantische aanbod aan bezienswaardigheden van deze stad. De grootste kathedraal van de Verenigde Staten is de St. Patrick’s Cathedral en valt bijna niet op tussen al die wolkenkrabbers.

Washington D.C. is een statige, maar vooral een mooie stad die bol staat van monumenten, memorials en prachtige musea, met name in The National Mall. De stad vormt het politieke hart van Amerika. Arlington is het geheugen van Amerika: de beroemde militaire begraafplaats met eindeloze rijen witte grafstenen is een indrukwekkende plek om te bezoeken. Laat Washington D.C. u verrassen!

Ga met het Grootkoor mee op ontdekkingsreis naar deze twee Amerikaanse steden. 75 Jaar Vrijheid in 2020, dat willen we graag met u vieren in New York en Washington. Mooie optredens en intense beleving zijn de ingrediënten van deze reis.  Kortom, een koorreis met belangrijke en onvergetelijke gebeurtenissen.

Heeft u belangstelling voor deze reis? Vraag dan nu de brochure aan.
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy