Nieuw Grootkoor Amersfoort
Nieuw Grootkoor Amersfoort

Karin Bloemen
In de maand september starten de koorrepetities van Grootkoor Amersfoort. Een bijzonder koorproject met als afsluiting een kerstconcert op 17 december in het Flint Theater in Amersfoort. Solistische medewerking zal verleend worden door zangeres KARIN BLOEMEN.
Dit nieuwe Grootkoor wordt maar liefst het twaalfde Grootkoor in Nederland en wordt georganiseerd door Grootkoor Projecten.  Er zal de komende maanden vijf keer worden gerepeteerd o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Zij dirigeren al vele jaren de Grootkoren en op projectbasis zingen in een koor is nog steeds een geweldig succes. Inmiddels zijn de Grootkoren een begrip in Nederland. Ze groeien nog altijd door. Het koor is bestemd voor dames en heren die graag zingen in de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder. De koorrepetities zullen plaatsvinden op donderdagavond 19 september, 10 en 24 oktober, 14 november en 28 november en worden gehouden in De Kandelaar, Heiligenbergerweg 64 in Amersfoort, van 19.30 uur tot 22.00 uur. Het repertoire zal bestaan uit Christmas Carols en bekende koorwerken. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen deelnemers de koormuziek & studie-CD, zodat ook thuis gestudeerd kan worden.

Karin Bloemen
Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning de aandacht op zich weet te vestigen. Samen zingen met Karin Bloemen is een unieke ervaring. Met haar prachtige stem en expressieve mimiek bespeelt zij iedere zaal. Soms is ze uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Karin zingt samen met het Grootkoor Amersfoort prachtige kerstliederen en het lichte muziekgenre. Karin Bloemen vervult met glans de rol van Hollands enige echte Diva, met alles erop en eraan! Het concert zal plaatsvinden op 17 december in het Flint Theater in Amersfoort.

Dit bijzondere koorproject geeft zanglustigen de kans om op te treden in het Flint Theater met Karin Bloemen, iedere enthousiaste zanger of zangeres kan zich inschrijven. Voor meer informatie over het Grootkoor en inschrijving, kunt u terecht op www.grootkoor.nl en www.grootkoor.tv of mail naar zing@grootkoor.nl.

 
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy