Nieuwe leden
U bent van Harte Welkom!

Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent u een enthousiaste zanger of zangeres en bent u 18 jaar of ouder, dan kunt ook ú zich aanmelden.

Zingen in een Grootkoor biedt u de schitterende gelegenheid om per jaar aan twee tot drie grote muziekproducties deel te nemen. Grootse optredens in bijna alle grote zalen en monumentale kerken van Nederland, waarbij u samenwerkt met solisten en orkesten van naam en faam. Bovendien worden er regelmatig er culturele zangreizen georganiseerd naar interessante buitenlandse bestemmingen. Een onvergetelijke belevenis.

Het Grootkoor repeteert in uw eigen regio op diverse avonden van 19.15 tot 22.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur of 14.15 tot 17.00 uur. Daarnaast is er de extra generale repetitie op de concertdag. Uiteraard wordt van de koorleden verwacht dat zij deelnemen aan bijna alle repetities van een koorproject.

De kosten voor deelname aan een Grootkoor Project zijn vanaf  € 60,00. U ontvangt hiervoor tijdens de eerste repetitie een koorboek met bladmuziek & aanvullend studiemateriaal, een aantal intensieve zangtrainingen, speciale kortingen op toegangkaarten voor één van uw bezoekers van het concert.

Aanmelden? Stuur een mailtje naar zing@grootkoor.nl

  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy