Sing en Cooking
Sing en Cooking

Samen koken, eten en zingen zijn de ingrediënten voor de nieuwe Sing en Cooking van het Grootkoor, Onder leiding van uw chef-kok Etty van der Mei zullen een aantal gerechten bereidt worden. Zij houdt er van lekkere en mooie gerechten met u te delen.

Daarnaast wordt er natuurlijk ook volop gezongen. Samen koken, eten en zingen is niet alleen leuk, maar ook erg smakelijk en interactief.

Vrijdag 10 juni 2016 wordt er weer een Sing & Cooking gehouden in het Teehus van Ureterp.Aan de rand van Drachten ligt het dorp Ureterp. Het Teehus is een prachtige locatie voor deze unieke Sing en Cooking.

Programma
10:30 uur ontvangst met koffie, ontvangt u een boekje met recepten, liederen en de bereidingswijze van het menu. Allereerst gaan we zingen met elkaar. Op het programma staan leuke canons en bekende liederen van het Grootkoor. Het thema van deze Sing en Cooking is de Royal High Tea. Indiverse workshops kunt u aan de slag met de gerechten voor een 3-gangen High Tea.

Vervolgens gaat u weer een aantal liederen zingen en intussen is de maaltijd gereed en kunnen alle deelnemers genieten van een heerlijke Royal High Tea onder het genot van een drankje met afwisseling het zingen van een lied.
15:00 uur einde

Opgave
Als zingen en lekker eten uw passie is? Geef u dan op voor de volgende Sing en Cooking,
aanmelden zing@grootkoor.nl

  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy