Berlijn 2017
Berlijn 2017

Berlijn 2017
MET HET GROOTKOOR NAAR BERLIJN

Repetitiedata:

•Vrijdag 8 september

•Vrijdag 13 oktober

Locatie: Zuiderkerk, Burg. Wuiteweg 71 te Drachten
Tijd: 13.30 uur tot 16.15 uur

Berlijn is een bruisende wereldstad vanwege haar geschiedenis en bijzondere culturele rijkdom en sinds enkele jaren een toeristische topbestemming in Europa. Tijdens deze koorreis leert u de stad kennen en maakt u mooie excursies.  Wat te denken van de 26 meter hoge Brandenburger Tor, waar bovenop een strijdlustig Grieks vierspan staat te schitteren. Of bezoekt u liever de East Side Gallery, een 1316 meter lang stuk van de Berlijnse Muur dat na de val in 1989 bewaard is gebleven en kleurrijk is gedecoreerd met graffiti schilderingen.
 
In Berlijn kunt u ook geweldig winkelen aan de Kurfürstendamm! Sla u slag in het Kaufhaus des Westens, één van de grootste warenhuizen van Europa. Hier vindt u werkelijk alles wat u maar kunt bedenken. Het nieuwste winkelcentrum van Berlijn is de Mall of Berlin, geopend in september 2014.
 
Voor het zingen met het Grootkoor heeft Berlijn vele mogelijkheden. De Berliner Dom is een kathedraal in barokstijl en bedoeld als protestants tegengewicht voor de St. Pietersbasiliek in Rome. In de rijk versierde kerk zijn een aantal interessante bezienswaardigheden, waaronder het prachtige orgel, gebouwd door Wilhelm Sauer.
 
En dan de gezelligheid! Samen een geweldige Berliner Festabend beleven en optimaal genieten van de typische Duitse gerechten. De ‘Berliner Bol’ mag hierbij zeker niet ontbreken! Wist u dat deze lekkernij bij de Berlijnse bakker zijn oorsprong kent uit de 16e eeuw?
 
Het programma van het concert bestaat uit een mix van liederen, zorgvuldig samengesteld en afgestemd op de locatie waar gezongen wordt. De koorreis Berlijn zal ongetwijfeld worden bijgeschreven als één van de hoogtepunten uit de stedenreizen van het Grootkoor.
 
4-daagse busreis van 19 t/m 22 oktober 2017
De brochure is nu tijdens de koorrepetities verkrijgbaar!
Voor meer informatie: zing@grootkoor.nl

 
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy