Concertgebouw 2019
Concertgebouw 2019

Op zondagmiddag 27 oktober gaat het gebeuren! Een uniek concert met 1000 Stemmen in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.
 Al vele malen mochten we hier met zo'n groot koor succesvolle concerten geven. ‘Het is iedere keer weer een bijzondere belevenis om zoveel zangers en zangeressen in één Grootkoor te horen zingen. Dit concert staan onze mooiste koorarrangementen op het programma en wij zorgen weer voor een muzikaal avontuur’, aldus de dirigenten.

Zing mee in het komende koorproject en geniet de hele zomer van de muziek van het Grootkoor met een concert in de mooiste muziektempel van Nederland.

De koorrepetities starten de maand mei en zijn verdeeld over het voorjaar en najaar. Als speciale solisten voor dit koorproject hebben we de beroemde mezzosopraan Maria Fiselier en de zanger Lee Towers uitgenodigd. Daarnaast ook een Brass Ensemble uit Engeland, twee vleugels en het concertorgel. Het belooft een dynamische samenwerking te worden tussen deze topmusici en het Grootkoor o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Zing ook mee in dit inspirerend koorproject!

CONCERTGEBOUW AMSTERDAM
1000 STEMMEN ZINGEN
Zondag 27 oktober
Solisten:
Maria Fiselier
Lee Towers

Wilt u meezingen in het Concertgebouw? Meldt u zich dan zo snel mogelijk aan, er zijn nog enkele plaatsen: zing@grootkoor.nl
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy