s-Hertogenbosch
Grootkoor 's-Hertogenbosch

Wilt u zingen in een projectkoor in ‘s-Hertogenbosch? Dat kan met ingang van september in het Grootkoor. De enthousiaste dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen dirigeren door het gehele land diverse Grootkoren. In september 2018 start Grootkoor Projecten in ‘s-Hertogenbosch met een kerstproject. Er worden vijf uitgebreide repetities gehouden in de Helftheuvel in ‘s-Hertogenbosch, met als afsluiting een sfeervol kerstconcert op 14 december in Theater aan de Parade.

Naast het Grootkoor ‘s-Hertogenbosch schittert als soliste niemand minder dan de bekende sopraan Francis van Broekhuizen. Zij is één van de meest veelzijdige sopranen van Nederland die haar overtuigend zangtalent combineert met een unieke en ontwapende podiumpersoonlijkheid! Met haar prachtige stem en expressieve mimiek bespeelt zij iedere zaal.

De begeleiding van het Grootkoor wordt verzorgd door pianist Rob van Dijk. U kunt gaan genieten van een afwisselend repertoire, van Christmas Carols tot overbekende kerstliederen. Zingt u graag en zou u graag willen optreden met Francis van Broekuizen? Geef u dan nu op! Het Grootkoor is bestemd voor dames en heren vanaf 18 jaar. Het repertoire bestaat uit bekende koorwerken en Christmas Carols.
Aanmelden doet u via E-mail: zing@grootkoor.nl.

Kerstproject 2018
De repetities worden gehouden in Soc. Cult. Centrum De Helftheuvel, Helftheuvelpassage 115 in ‘s-Hertogenbosch, vann 19.30 uur tot 22.00 uur.
Maandag 17 september
Maandag 8 oktober
Maandag 29 oktober
Maandag 19 november
Maandag 3 december
Concert: 14 december in Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch

 
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy