Repetities in uw regio
Grootkoren in Nederland

Grootkoor Alkmaar
Het Grootkoor Alkmaar is in januari 2003 van start gegaan. Het koor bestaat momenteel uit zo'n 75 stemmen. De leden van dit Grootkoor zijn afkomstig uit Alkmaar en omgeving. De repetities zijn op woensdagavond en worden gehouden in het Wijkcentrum Thuis in Overdie, Van Maerlantstraat 8-10 te Alkmaar. Lees meer over de repetitiedata van het Grootkoor in uw regio.

Grootkoor Amersfoort
In september 2019 start het nieuwe Grootkoor Amersfoort met een kerstproject. Er worden vijf uitgebreide repetities gehouden, met als afsluiting een sfeervol kerstconcert op dinsdag 17 december in het Flint Theater Amersfoort. Soliste: Karin Bloemen. De repetities worden gehouden in De Kandelaar, Heiligenbergweg 64 in Amersfoort, van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Grootkoor Amsterdam
Het Grootkoor Amsterdam is in september 1996 van start gegaan. Vele enthousiaste zangers kwamen naar de eerste koorrepetitie en op dit moment bestaat het koor uit zo\'n 250 zanglustigen. De leden van dit Grootkoor zijn afkomstig uit Amsterdam en wijde omgeving. De repetities zijn op zaterdag-middag en worden gehouden in de Willem de Zwijgerkerk te Amsterdam. Lees meer over de repetitiedata van het Grootkoor in uw regio.

Grootkoor Drenthe
Het Grootkoor Drenthe is in het voorjaar van 1995 van start gegaan. Het koor bestaat momenteel uit ruim 150 stemmen. De leden van dit Grootkoor zijn afkomstig uit de gehele provincie. De repetities zijn op vrijdagavond en worden gehouden in De Voorhof in Westerbork. Lees meer over de repetitiedata van het Grootkoor in uw regio.

Grootkoor Flevoland
In september 2019 start het nieuwe Grootkoor Flevoland met een kerstproject. Er worden vijf uitgebreide repetities gehouden, met als afsluiting een sfeervol kerstconcert op 15 december in De Meerpaal in Dronten. Soliste: Karin Bloemen. De repetities worden gehouden in De Meerpaal, De Rede 80 in Dronten, van 19.15 uur tot 22.00 uur.

Grootkoor Friesland
In navolging van het Grootkoor Groningen is in het voorjaar van 1991 het Grootkoor Friesland van start gegaan. Het koor bestaat momenteel uit ruim 200 stemmen. De leden van dit Grootkoor zijn afkomstig uit de gehele provincie. De repetities zijn op zaterdagochtend en worden gehouden in de Zuiderkerk te Drachten. Lees meer over de repetitiedata van het Grootkoor in uw regio.

Grootkoor Gelderland
Het Grootkoor Gelderland is in 1997 van start gegaan. Het koor bestaat momenteel uit ruim 100 stemmen. De leden van dit Grootkoor zijn afkomstig uit de gehele provincie. De repetities zijn op vrijdagavond en worden gehouden in de Vredebergkerk, Van Toulon van der Koogweg 3  te Oosterbeek. Lees meer over de repetitiedata van het Grootkoor in uw regio.

Grootkoor Groningen
Het Grootkoor Groningen ging in 1990 als eerste Nederlandse Grootkoor van start. Het koor bestaat momenteel uit ruim 200 stemmen. De leden van dit Grootkoor zijn afkomstig uit de gehele provincie. De repetities zijn op zaterdagochtend en worden ge-houden in de Maranathakerk, Van Lenneplaan 97 in Groningen. Lees meer over de repetitiedata van het Grootkoor in uw regio.

Grootkoor Leiden
In september 2019 start het nieuwe Grootkoor Leiden met een kerstproject. Er worden vijf uitgebreide repetities gehouden, met als afsluiting een sfeervol kerstconcert op 18 december in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Soliste: Karin Bloemen. De repetities worden gehouden in een kerk in Leiden, van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Grootkoor 's-Hertogenbosch
Het Grootkoor 's-Hertogenbosch gaat in september 2018 van start. Het nieuwe Grootkoor geeft een sfeervol kerstconcert met soliste Francis van Boekhuizen op 14 december in Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch. De repetities zijn op maandagavond en worden gehouden in Soc. Cult. Centrum de Herlftheuvel, Helftheuvelpassage 115 in 's-Hertogenbosch. Lees meer over de repetitiedata van het Grootkoor in uw regio.

Grootkoor Twente
In september 2019 start het nieuwe Grootkoor Twente met een kerstproject. Er worden vijf uitgebreide repetities gehouden, met als afsluiting een sfeervol kerstconcert op 8 december in de Schouwburg in Hengelo. Soliste: Karin Bloemen. De repetities worden gehouden in de Kristalkerk, P.C. Hooftlaan 210 in Hengelo, van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Grootkoor Zeeland
Het Grootkoor Zeeland is in het najaar van 1997 van start gegaan. Het koor bestaat momenteel uit ruim 250 enthousiaste stemmen. De leden van dit Grootkoor zijn afkomstig uit de gehele provincie. De repetities zijn op donderdagavond en worden gehouden in de Hoeksteen te Middelburg. Lees meer over de repetitiedata van het Grootkoor in uw regio.

Grootkoor Zwolle
Het Grootkoor Zwolle gaat in september 2018 van start. Het nieuwe Grootkoor geeft een sfeervol kerstconcert met soliste Karin Blomen op 20 december in Theater De Spiegel in Zwolle. De repetities zijn op dinsdagavond en worden gehouden in de Plantagekerk in Zwolle. Lees meer over de repetitiedata van het Grootkoor in uw regio.

 
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy