Sing & Cooking
Sing & Cooking

Sing & Cooking in Drenthe

Onder leiding van uw Chef-kok Etty van der Mei kok zullen een aantal gerechten bereid worden. De kok houden er van lekkere en mooie gerechten en hun ervaring met u te delen. Zo maakt u kennis met nieuwe gerechten en kooktechnieken. Daarnaast wordt er natuurlijk ook volop gezongen. Samen koken, eten en zingen is niet alleen leuk, maar ook erg smakelijk en interactief.
Na ontvangst met een aperitief, ontvangt u een boekje met recepten, liederen en de bereidingswijze van het menu. Aan de hand hiervan krijgt u in een grote ‘showkeuken’ per onderdeel uitleg door middel van een korte demonstratie. In een andere zaal gaat u met elkaar een aantal liederen zingen. Vervolgens is de maaltijd gereed en kunnen alle deelnemers gaan dineren onder het genot van een drankje met afwisseling het zingen van een lied.
In iedere ‘Sing & Cooking’ is gekozen voor een ander thema. Dit kan variëren van Indisch, Italiaans, Spaans (met de Tapas) tot Klassieke gerechten.
De eerste Sing & Cookings zijn geweest in Drenthe en Friesland en waren een groot succes!
Binnenkort verschijnt er nieuwe informatie over de volgende Sing & Cooking. Als zingen en lekker eten uw passie is? Geef u dan op voor Sing & Cooking.

Chef-kok Etty van der Mei
Sing & Cooking in Drenthe
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy