Nieuws
Zingen voor de Koningin
nan + Koningin

1.500 kinderen zongen voor de Koningin

Tijdens de opening van het Michiel de Ruyterjaar (2007), zongen 1.500 kinderen  o.l.v. Nan van Groeningen het Michiel de Ruyterlied.
In de maanden januari & februari werd er in alle basisscholen van Vlissingen veel gezongen. Een aantal keren kwamen de kinderen bijeen in Ter Reede en de Marnixkerk. Alle kinderen werden door dirigent Nan van Groeningen klaargestoomd om als Groot Kinderkoor goed voor de dag te komen en het Michiel de Ruyterlied uit het hoofd te kunnen zingen.
Op 23 maart 2007 was het dan zover. Het was koud die dag en na lang wachten arriveerde Hare Majesteit Koningin Beatrix bij het De Ruyterplein. Nan van Groeningen heette haar van harte welkom en gaf het teken om het de Michiel de Ruyterlied te starten. Met begeleiding van Rob van Dijk aan de piano werd het lied uit volle borst gezongen.
Annelies van Duyn, Nathalie Joziassee en Mike Zuman waren jarig die dag en zij mochten de Koningin het Michiel de Ruyterlied aanbieden. Verdere aanwezigen waren de burgemeester van Vlissingen Mevr. A. van Dok - van Weele,  Commissaris van de Koningin Mevr. Karla Paijs en voorzitter van de Michiel de Ruyter Stichting de heer André Bakker.
Voor filmbeelden klik hier

Een enthousiaste Koningin Beatrix
nieuwsoverzicht
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy