Nieuws
Sing & Cooking
Sing @ Cooking

Sing & Cooking

Samen koken, eten en zingen zijn de ingrediënten voor de nieuwe Sing en Cooking van het Grootkoor. Onder leiding van een professionele kok zullen een aantal gerechten bereid worden. De koks houden er van lekkere en mooie gerechten en hun ervaring met u te delen.
Zo maakt u kennis met nieuwe gerechten en kooktechnieken. Daarnaast wordt er natuurlijk ook volop gezongen. Samen koken, eten en zingen is niet alleen leuk, maar ook erg smakelijk en interactief.
Na ontvangst met een aperitief, ontvangt u een boekje met recepten, liederen en de bereidingswijze van het menu. Aan de hand hiervan krijgt u in een grote ‘showkeuken’ per onderdeel uitleg door middel van een korte demonstratie. In een andere zaal gaat u met elkaar een aantal liederen zingen. Vervolgens is de maaltijd gereed en kunnen alle deelnemers gaan dineren onder het genot van een drankje met afwisseling het zingen van een lied.
In iedere ‘Sing & Cooking’ is gekozen voor een ander thema. Dit kan variëren van Indisch, Italiaans, Spaans (met de Tapas) tot Klassieke gerechten.
De eerste Sing & Cooking zal plaatsvinden in het voorjaar van 2010, in een locatie centraal gelegen in het Noorden van het land. Aanvang 16.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Tijdens de koorrepetities ontvangt u verder informatie over de eerste ‘Sing & Cooking’. Als zingen en lekker eten uw passie is? Geef u dan op voor Sing & Cooking.

Sing & Cooking
nieuwsoverzicht
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy