Nieuws
Thailandreis 2009

Veel belangstelling voor de Thailand-reis in 2009

Thailand, het ‘land van de Eeuwige Glimlach’ is gelegen in het hart van Zuidoost Azië en vormt de natuurlijke toegangspoort tot het verre oosten. Een koninkrijk met een rijke historie, tropisch klimaat en een ongekend vriendelijke en gastvrije bevolking. De ‘stad der engelen’ Bangkok is een chaotische mix van tuk-tuk’s en auto’s , van eeuwenoude tempels, wolkenkrabbers en van traditionele marktjes en grote trendy winkelcentra.
Buiten de hoofdstad vindt u een overweldigende natuurlijke schoonheid; regenwouden, groene rijstvelden en machtige bergen waar de bergvolkeren hun tradities nog in ere hebben gehouden. Ook de overblijfselen van de roerige geschiedenis spreken tot de verbeelding; ervaar de pracht en praal van de Grand Palace, wandel tussen de ruïnes van de oude koningssteden Ayutthaya en Sukothai en steek de beruchte ‘Bridge on the River Kwai’ over. We brengen een bezoek aan o.a. Bangkok, River Kwai, de Death Railway, Ayuthaya, Phitsanuloke, Chiang Mai en Chiang Dao de olifantenschool.
Voor deze unieke reis zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

De repetities voor het Thailandkoor worden gehouden in de Zuiderkerk, Burg. Wuiteweg te Drachten van 13.30 uur tot 16.30 uur. De repetitiedata zijn:
Vrijdag 13 juni 2008
Vrijdag 12 september 2008
Vrijdag 7 november 2008
Vrijdag 9 januari 2009

nieuwsoverzicht
  Projecten
  Nieuws
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de diverse Nederlandse Grootkoren. Bent ...

lees verder
© 2007 Grootkoor Projecten. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer  -  Privacy Policy